18. 06. 2024

 

Objava javnega naročila Nadgradnja makroskopskega 4-stopenjskega prometnega modela za NCUP

Obveščamo vas, da je bilo javno naročilo Nadgradnja makroskopskega 4-stopenjskega prometnega modela za NCUP objavljeno na portalu javnih naročil dne 18.06.2024.

More...

 

17. 06 2024

 

Objava javnega naročila Izvedba mobilnega laserskega skeniranja in določitev osi po voznem pasu

Obveščamo vas, da je bilo javno naročilo Izvedba mobilnega laserskega skeniranja in določitev osi po voznem pasu objavljeno na portalu javnih naročil dne 13.06.2024. Rok za oddajo ponudb je 18.07.2024 do 9:00 ure.

Več...

 

04. 03. 2024

 

POVABILO NA PREDHODNI STROKOVNI DIALOG za javno naročilo Nadgradnja in vzdrževanje dinamičnega simulacijskega prometnega modela za NCUP

Skladno z 2. odstavkom 64. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) bomo 11. marca ob 11.30, na sedežu NCUP, izvedli strokovni dialog pred izvedbo postopka javnega naročila Nadgradnja in vzdrževanje dinamičnega simulacijskega prometnega modela za NCUP s potencialnimi in zainteresiranimi ponudniki.

Več...

 

27. 02. 2024

 

POVABILO NA PREDHODNI STROKOVNI DIALOG za javno naročilo Nadgradnja makroskopskega 4-stopenjskega prometnega modela za NCUP

Skladno z 2. odstavkom 64. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) bomo v ponedeljek, 11. marca 2024, ob 10.00 uri izvedli strokovni dialog pred izvedbo postopka javnega naročila Nadgradnja makroskopskega 4-stopenjskega prometnega modela za NCUP s potencialnimi in zainteresiranimi ponudniki.

Več...

 

12. 02. 2024

 

POVABILO NA PREDHODNI STROKOVNI DIALOG za javno naročilo Vzdrževanje podatkovnih modelov prometnega IS NCUP

Skladno z 2. odstavkom 64. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) bomo v mesecu februarju izvedli strokovni dialog pred izvedbo postopka javnega naročila Vzdrževanje podatkovnih modelov prometnega IS NCUP s potencialnimi in zainteresiranimi ponudniki.

Več...

 

POVABILO NA PREDHODNI STROKOVNI DIALOG za javno naročilo Vzpostavitev nacionalnega centralnega C-ITS vozlišča

Skladno z 2. odstavkom 64. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) bomo v mesecu februarju izvedli strokovni dialog pred izvedbo postopka javnega naročila Vzpostavitev nacionalnega centralnega C-ITS vozlišča s potencialnimi in zainteresiranimi ponudniki.

Več...

 

POVABILO NA PREDHODNI STROKOVNI DIALOG za javno naročilo Izvedba mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja

ASkladno z 2. odstavkom 64. člena Zakona o javnem naročanju (ZJN-3) bomo v mesecu februarju izvedli strokovni dialog pred izvedbo postopka javnega naročila Izvedba mobilnega laserskega skeniranja in sferičnega fotografiranja s potencialnimi in zainteresiranimi ponudniki.

Več...